fbpx

Echipa Sonore We

Profesorii Sonore We au în comun pasiunea pentru muzică. 

Emoție

Magie

Provocare

Oameni

Suntem oameni tineri, răbdători, plini de energie și voie bună, gata să dăm totul pentru cursanții noștri. Știm că doar cu perseverență se poate ajunge la performanță, așa că ne dedicăm întru totul crezului nostru.

Povestea noastră este despre a ajuta oamenii să evadeze măcar pentru o oră din agitația vieții de zi cu zi. Povestea noastră este despre bucurie, curaj și libertatea de a fi tu însuți.

Teodora

Teodora

Absolventă a Colegiului Național de Arte ”Dinu Lipatti”, Teodora a primit o bursă completă la Trinity College of Music, Londra, unde și-a început și activitatea de predare. A susținut numeroase concerte atât în România, cât și în străinătate. Teodora a participat la numeroase masterclassuri și cursuri de perfecționare. Ea a câștigat premii la concursuri naționale și internationale și a participat la masterclass-uri cu profesori de renume, atât la pian, cât și la muzică de cameră și canto. A susținut concerte și recitaluri la Ateneul Român, Muzeul ”Notarra”, Casa ”George Enescu”, Filarmonica din Satu Mare, Brașov etc., precum și în Marea Britanie, Germania și Franța.

Alexandra

Alexandra

Am început studiul pianului în urmă cu mai bine de 16 ani. În același timp, am studiat canto cu profesori de specialitate. Drumul meu s-a intersectat cu cel al Corului Meloritm, la vârsta de 4 ani, descoperind activitatea corală unde m-am regăsit complet, iar de 7 ani colaborez cu Cor cu Dor. Am călătorit cu cele două coruri în țări precum Portugalia, Rusia, Italia sau China, fiind invitați să cântăm la numeroase evenimente sau în cadrul concertelor susținute de Corul Național de Cameră ,,Madrigal-Marin Constantin”. Așa am descoperit și pasiunea pentru dirijat, meserie pe care am început să o îndrăgesc și să o aprofundez. Pentru mine, o zi de școală se termină la 7-8 seara, dar la final plec bucuroasă pentru că cei cu care am lucrat în ziua respectivă au plecat acasă motivați și dornici să meargă până la capăt pentru visul lor.

Robert

Robert

Să înveți să cânți la un instrument nu este un lucru ușor pentru toată lumea, este un drum ciudat pe parcursul căruia nu știi mereu ce ar trebui sa faci sau nu ai întotdeauna pe cineva cu tine care să te ajute așa cum ai avea tu nevoie, asta am învățat pe pielea mea în ultimii zece ani de zile de când am început să învăț muzică și de când încă învăț cu fiecare zi care trece și cu fiecare persoană pe care o întâlnesc și ajunge să mă învețe ceva nou. Îmi doresc ca pentru elevii pe care îi voi întâlni, fie ei copii, adolescenți, adulți, de o vârstă cu mine sau chiar cu mai mulți ani în fața mea, să pot fi pe drumul lor de învățare și descoperie persoana de care știu că aș fi avut eu uneori nevoie pe drumul meu. Aștept să întâlnesc cât mai mulți elevi care vor să își încerce norocul cu muzica și să îi ajut să învețe despre instrumentul lor și poate, prin orele noastre, să ajungă să învețe și despre ei înșiși, precum am făcut și eu și colegii mei pe drumurile noastre.

Irina

Irina

Despre muzică, aș spune ca este a doua mea natură. Poate chiar prima dacă ma gandesc ca primul lucru pe care îl facem la naștere este să tragem aer în piept și să ne anunțăm existența în lume prin sunete. Aventura mea muzicală a început la 8 ani, cu vioara, și a continuat, de la 9 ani, la Corul de Copii Radio. Următorii 20 de ani i-am petrecut pe scenă, în săli de repetiție și turnee. Corului de Copii Radio i-a urmat Corul Sound. Cu ambele ansambluri am participat la numeroase competiții și festivaluri internaționale, schimburi de experiență și masterclass-uri de interpretare. În prezent sunt studentă la Universitatea de Muzică din București, secția Pedagogie Muzicală. Pe lângă muzică, sunt pasionată de educație și susținerea celor din jur în dezvoltare. Trainer acreditat, cu o pasiune pentru introspecție, empatie și educație prin blândețe, de-a lungul timpului am susținut peste 4000 de oameni de toate vârstele în procesele lor de dezvoltare (personală sau profesională.
In love and beauty, Irina

Claudiu

Claudiu

Am început studiul muzicii în urmǎ cu aproape douǎ decenii și, de-a lungul timpului, am colaborat în diverse proiecte muzicale unde am susținut sute de concerte. Sunt absolvent al secției de Compoziție Muzicǎ Ușoarǎ (Pop) din cadrul Universității Naționale de Muzică din București și am studiat Interpretare vocalǎ – Canto la Universitatea Ovidius din Constanța. Misiunea mea este să împartășesc cunoștințele mele cu studenții, ajutându-i să-și dezvolte abilitățile vocale dar și cele interpretative.

Bianca

Bianca

Calatoria mea in lumea muzicii a inceput la varsta de 4 ani, cand am facut cunostinta pentru prima data cu Corul Meloritm. Acolo am facut primii pasi in ceea ce inseamna arta corala, am participat la concursuri nationale si internationale, calatorind in Polonia, Italia, Bulgaria, Spania; la festivaluri si spectacole alaturi de nume mari ale scenei romanesti si din strainate printre care se numara: Toto Cutugno, Laura Bretan, Smiley, Irina Sarbu, Paula Seling, Luminita Anghel, Voltaj, Alexandra Ungureanu, Connect-R.
Apoi a urmat sa descopar lucruri si mai interesante la Colegiul National de Arte Dinu Lipatti unde mi-am continuat calatoria cu un companion – pianul, care devenise o noua pasiune si cu care am participat la concursuri si recitaluri atat in Bucuresti, cat si in tara si cu ajutorul caruia si in prezent creez propriile piese muzicale.
Pentru o perioada mi-am perfectionat tehnica muzicala cu studiul unei ramuri interesante a muzicii si anume canto clasic, iar pe parcurs am descoperit o alta mare pasiune- jazzul, care face echipa buna cu pianul si care contureaza si mai frumos drumul meu in lumea muzicii.

Cristina

Cristina

Percuționistă, pianistă, compozitoare și muzicoterapeută, Cristina este absolventă a Universității “Anton Bruckner” din Linz (Austria), a universității LUCA School of Arts din Leuven (Belgia), a Academiei de Muzică “Gheorghe Dima” din Cluj și a Universității de Arte din Berlin (UDK).
După experiența acumulată ca percuționistă în diverse orchestre și în spatele unor producții de film în postura de compozitoare, Cristina continuă să își desfășoare activitatea la cabinetul său de muzicoterapie cât și în cadrul Sonore We, unde promovează importanța ritmului, unul din elementele fundamentale ale muzicii.
Alătura-te cercului de drumming pentru a te conecta cu ceilalți prin ritm și pentru a experimenta o formă de arta improvizată, creativă, distractivă și potrivită pentru toate vârstele.
Sundays are for drumming!

Georgiana

Georgiana

Eu sunt Georgiana, studenta la Universitatea Nationala de Muzica Bucuresti.
Pasiunea mea pentru muzica a inceput inca de cand m am nascut, facand parte dintr o familie de muzicieni.
Am dobandit talentul de la parintii mei si l am “slefuit” studiind muzica clasica, pianul si flautul, timp de 12 ani in cadrul Colegiului de Arta “Carmen Sylva” .
De a lungul aniilor am sustinut numeroase concursuri, recitaluri, cat si concerte, ca pianista pe scena Filarmonicii Paul Constantinescu.
Pentru mine, muzica porneste de la inima si se adreseaza inimilor. Asta imi doresc sa le transmit si eleviilor mei de la Sonore We si sa le insuflu pasiunea pentru muzica.

Diana

Diana

“Muzica pornește de la inimă și se adresează inimilor” – pornind de la acest citat îmi propun să stimulez încrederea în sine a fiecărui elev, oferindu-le un suport profesional, dar și emoțional de calitate, ajutându-i să descopere bucuria de a cânta și de a asculta activ muzică.
Sunt o persoană serioasă, determinată și foarte empatică. Am început să cânt de la vârsta de 13 ani, însă transformarea mea a început de la liceu, cand am hotărât să fac o carieră în muzică. De-a lungul timpului am participat la numeroase spectacole și concursuri, acestea contribuind foarte mult la formarea și experiența mea artistică.
În prezent studiez pedagogia muzicală la Universitatea Nationala de Muzică din București. O altă pasiune pe care am descoperit-o în ultimii ani a fost activitatea pedagogică, pe care o îmbrățișez cu mult entuziasm, implicare și devotament, ajutându-i pe copii să-și dezvolte talentul și să pășească pe drumul muzicii prin metode de predare personalizate pentru pregătirea fiecăruia în parte. Am absolvit profilul pedagogic din cadrul Liceului Teoretic “Nicolae Titulescu” din Slatina, iar în urma acestuia am reușit să aflu tainele acestei frumoase meserii.
Este minunat să poți ajunge ca profesor la potențialul vocal al elevului si să ajuți la crearea viselor !

Nadia

Nadia

„De n-am fi avut suflet, ni l-ar fi creat muzica.” ~ Emil Cioran. Muzica a fost și va rămâne sufletul și în sufletul meu. Am început să cânt de la o vârstă fragedă, am absolvit Liceul de Artă „Gheorghe Tattarescu” din Focșani unde am „jucat” rolul de corist și solist vocal la toate activitățile artistice desfășurate, iar, în prezent sunt studentă la Universitatea de Muzică din București, specializarea Pedagogie muzicală.
Nu am crezut vreodată că voi ajunge să iubesc să transmit dragostea mea pentru muzică către cei mai mici dintre cei mai mici și să învăț tainele interpretării muzicale vocale sau instrumentale.
Sunt o fire pozitivă, văd mereu partea plină a paharului, iar uneori, mai veselă și jucăușă decât elevii mei.

Emoție

Misiunea Școlii de Muzică Sonore We este aceea de a îi ajuta pe cursanți să înțeleagă și să simtă muzica. Aplicând metodele de predare potrivite putem să transformăm talentul cursantului într-un element făuritor de emoții, de cea mai înaltă intensitate. Muzica înseamnă emoție, deconectare, încântare, armonie, libertate.

Magie

Muzica este magie; ea ne oferă o stare de bine, facilitează exprimarea emoțiilor, modelează starea de spirit, sporește creativitatea și productivitatea. Alchimia Sonore We are la baza transformarea imaginației în muzică. Noi credem că fiecare om poate da voce sentimentelor sale prin muzică. Aici vei descoperi magia din tine.

Provocare

Sonore We oferă o experiență artistică completă pentru toate vârstele. În momentul în care ai ales Sonore We, ai ales sa faci parte dintr-o comunitate unită de artiști care te va dezvolta și provoca muzical, la fiecare întâlnire. Sonore We rezolvă teama muzicianului începător și îl ține departe de preconcepții ca ”nu am talent”, ”nu am voce”, ”sunt prea batrân”, ”nu este de mine”.

Oameni

Profesorii noștri sunt oameni tineri, plini de energie, cu experiență și studii aprofundate, care sunt pasionați de ceea ce fac și te vor îndruma pas cu pas pe drumul evoluției tale muzicale. La Sonore We vei descoperi tainele muzicii într-o atmosferă prietenoasă, vei învăța să lucrezi în echipă și să ai curajul să te afirmi.

Fă primul pas spre muzică

event-3

Școala de Muzică „Sonore We” se bucură de o atmosferă plină de energie și voie bună.

Vino în comunitatea noastră și participă alături de ceilalți muzicieni la toate evenimentele noastre.

Profesorii noștri, cu experiență acumulată peste hotare, sunt gata să te ajute să evadezi din cotidian și să te lași purtat pe aripile muzicii. Facem totul cu pasiune, pentru că numai așa putem ajunge la performanță.

Descoperă Pachetele!